Новоизбраните народни представители за Пловдив ще се включат в празника

...
Новоизбраните народни представители за Пловдив ще се включат в празника
Коментари Харесай

Чакаме новите депутати за годишнината на Левски

Новоизбраните народни представители за Пловдив ще се включат в празника за 184-та годишнина от рождението на Васил Левски на 18 юли. То ще бъде отпразнувано тази неделя пред паметника на Апостола на алеята на Бунарджика.

Празникът ще стартира в 10 часа. Слово ще произнесат Юлия Друмева и Матю Бецински, възпитаници от Националната гимназия за театрални и екранни изкуства – Пловдив с учител Зоя Капон, участници в Националния план „ Народните будители и Аз “.

Водещ на честването ще бъде артистът от Драматичен спектакъл Пловдив – Ивайло Христов.

В церемонията по традиция вземат участие представителни формирования от Пловдивския гарнизон, боен духов оркестър, венценосци, членове на Общински комитет „ Васил Левски “ и комитет „ Родолюбие “.

В общоградското честване на 184-та годишнината от рождението на Васил Левски ще се включат Народните представители от град Пловдив в 46-то Народно събрание.

Ще участват кметът на община Пловдив, Областният шеф и Председателят на Общински съвет.

Гости ще бъдат още командирът на Силите за специфични интервенции и Началник на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от Общината и районните кметства.

Ще има представители на армията, църквата, политически и публични организации, членовете на Общински комитет „ Васил Левски “ и комитет „ Родолюбие “, жители и медии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР