Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани.Наследникът на силиконката ще се роди

...
Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани.Наследникът на силиконката ще се роди
Коментари Харесай

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани - slava.bg

Новогодишно бебе чака Джулиана Гани.

Наследникът на силиконката ще се роди към 31 декември. Това призна самата тя пред България през днешния ден. Гани и половинката й Илиян чакат момче и към този момент са избрали името. Тя загатва единствено, че то ще стартира с Д, като нейното. "Не сме си правили проекти за Нова година, тъй като чакаме бебето да се роди в този интервал. Не желаеме да рискуваме и да сме някъде. Ще бъдем в Пловдив за празниците, там ще родя ", споделя Джулка.

Двамата с Илиян към този момент са обзавели стая за наследника си. "Креватът му е с корони ", разкрива Илиян. "Яко се изхвърлихме. Всичко да има това дете. Дори на другари споделяме да не вземат дарове. От копнеж, тъй като ни е първо дете, се хвърлихме на всичко. Взели сме голяма торта, на няколко етажа, със стъклен балон ", изяснява бъдещият баща.

Въпреки, че е в 9-я месец, Гани всеки ден е в залата и тренира. Отделно от това, минава по 10 км всеки месец. "Хората във фитнеса ме гледат необичайно и ме питат какво върша тук. Илиян им споделя, че ще упражнявам до момента в който родя ", признава с усмивка на лицето Гани.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР