Новогодишни ритуали за привличане на успех Това са пет народни

...
Новогодишни ритуали за привличане на успех Това са пет народни
Коментари Харесай

Новогодишни ритуали за привличане на успех и пари

Новогодишни ритуали за привличане на триумф

Това са пет национални вярвания или традиции, които хората от дълго време практикуват, изключително преди края на годината.

1.Важен е цветът на бельото
В Латинска Америка, да вземем за пример, аленото, зеленото и жълтото долни дрехи се купува най-вече преди Нова година и може да се откри в съвсем всеки магазин.

Хората носят алено долни дрехи, с цел да намерят любовта, зелено или жълто, с цел да намерят благосъстояние през идната година, бяло за успокоение.

2.Напишете всички стремежи на лист хартия
В навечерието на новата година би трябвало да напишете на хартия всичките си пожелания за идната година. След това, носете този лист през цялата вечер, с цел да предадете силата си на вашите стремежи.

След среднощ запалете листа с уверението, че през идната година ще постигнете всичко, което желаете.

3.Целувка тъкмо в среднощ
След деня на Свети Валентин, нощта, когато се изпраща остарялата година и се посреща новата – е най-лошата нощ за хората без обичан човек, защото всички се целуват като се изключи тях. Вярно е, че болката продължава единствено 60 секунди. Новогодишната целувка е знак на любовта, която би трябвало да продължи през цялата година.

4.Цветове за сполучлива година
Както при бельото, избрани цветове символизират щастието.

Жълтото ще помогне при финансови проблеми, зеленото ще донесе здраве, оранжевото – мъдрост, лилавото – професионален триумф, аленото – обич, а синьото – мир. Обикновено се дават или възпламеняват свещи с избран цвят и за задачата се пожелава предпочитание.

В Бразилия, да вземем за пример, се счита, че носенето на бяло ще ви донесе благополучие и мир през идната година. Облеклото, което носите за вечерта, би трябвало да е ново.

Вижте още: Сукана баница – мека като памук и необикновено вкусна

5.Изплатете задълженията си
Когато изплатите дълга си, ще се изненадате със скоростта, с която сметката ви ще се изпълни и щастието ще бъде ваш сателит.

Не забравяйте да споделите тези забавни новогодишни ритуали за привличане на пари с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР