Новогодишната трапеза е с фундаментално значение през последния ден от

...
Новогодишната трапеза е с фундаментално значение през последния ден от
Коментари Харесай

Ако искате да имате ПАРИ и КЪСМЕТ през 2022 година, сложете това на трапезата си

Новогодишната софра е с фундаментално значение през последния ден от годината. Още повече, в случай че вкъщи сме поканили посетители и имаме намерение да купонясваме и да се забавляваме.

Храните, които човек употребява вечерта сред остарялата и новата година, съумяват да заредят тялото с сила и ни разрешават да стартираме новото начало по допустимо най-позитивния метод.
Ето какво е целесъобразно да поднесем на масата, в случай че желаеме да имаме доста пари и шанс през 2022 година: • Грозде;
Този плод е знак на здравето и силата. Препоръчва се незабавно, щом стрелките на часовника покажат 12, да изядете първото зърно грозде.
• Риба;
Рибата символизира плавното придвижване без трудности. Ако я сервирате на трапезата си, това значи, че ще ви върви във всяка една област.
• Свинско месо;
То символизира благосъстоянието, по тази причина е от основна значимост да го сервирате на трапезата си.
• Свежа зелена салата;
Освен, че е вкусна, тя е знак на дългоденствие и младост. Задължително си я пригответе в новогодишната нощ и не забравяйте да похапнете от нея.
• Торта или различен сходен сладкиш.
В сладките изкушения, планувани за десерт, се съдържа голямо количество захар. Това е знак на една сладка година. Похапнете си от нея, без да ви е грижа за калориите.

Отрупайте трапезата си с тези храни, в случай че желаете да имате шанс и пари през новата година!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР