Новобранецът Уорън Фьогеле вкара два гола и подаде за трети,

...
Новобранецът Уорън Фьогеле вкара два гола и подаде за трети,
Коментари Харесай

Ураганите отнесоха Вашингтон в първото си домакинство в плейофите от 10 години насам

Новобранецът Уорън Фьогеле вкара два гола и подаде за трети, а Петерж Мразек записа четвърти плейофен шътаут в кариерата си при успеха на Каролина с 5:0 против Вашингтон. " Ураганите " завоюваха първото си домакинство в плейофите за последното десетилетие и по този метод понижиха изоставането си в серията до 1-2 победи против загуби.

Дъги Хамилтън също вкара две попадения за Каролина, Брок Макгин се разписа късно в мача и записа асистенция, а Джейкъб Славин приключи с два голови паса за домакините, които " отстреляха " Вашингтон с 45:18. Ураганите приключиха мача единствено с десетима нападатели, откакто двама от тях се контузиха още в първата третина и оставиха тима си с три линии.

Мразек избави всичките 18 удара на вратата на Каролина за петата плейофна победа в кариерата си, като последните четири от тях са без позволен гол. Брейдън Холтби пък спря 40 изстрела за първенците, които не вкараха гол в плейофен мач за първи път от 2017-а година насам. В този дуел феновете обаче видяха първото плейофно сборичкване на Алекс Овечкин, който нокаутира Андрей Свечников, а съветското крило удари главата си в леда и повече не се появи в игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР