Ново визуално кинопиршество ще зарадва почитателите на Мат Деймън и

...
Ново визуално кинопиршество ще зарадва почитателите на Мат Деймън и
Коментари Харесай

Мат Деймън в нов филм през 2017 г. - „Великата стена“

Ново образно кинопиршество ще зарадва феновете на Мат Деймън и на азиатските сюжети в киното - това е филмът " Великата стена ", който ще излезе на огромен екран през февруари 2017 година

Продукцията е на Джан Имоу. Тя изправя героите – Мат Деймън, Педро Паскал, Тиан Джин, Уилям Дефо и Анди Лау, против митични, доста свирепи и кръвожадни същества, които заплашват изцяло да унищожат света ни, в случай че не бъдат спрени един път и вечно. В търсене на най-мощното оръжие, познато на човечеството в предишното, героите на Деймън и Паскал попадат инцидентно посред трескавата организация по отбраната на Великата китайска стена против тайнствен и незнаен, само че доста рисков зложелател. Ще бъде ли това Войната на войните? Ще устои ли Стената? Ще спасят ли самоотвержените бойци човечеството? 

Джан Имоу е прочут на феновете на киното с шедьоврите си „ Герой “ и „ Летящи кинжали “, както и с откриващата и закриваща церемония на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 г. „ Великата стена “ е първата му изцяло англоезична продукция. С нея режисьорът хвърля ръкавица към холивудските блокбъстъри.

Филмът е сниман напълно в Китай.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР