Ново треньорско уволнение се очаква да бъде обявено малко по-късно

...
Ново треньорско уволнение се очаква да бъде обявено малко по-късно
Коментари Харесай

Уулвс би шута на Бруно Лаже

Ново треньорско уволняване се чака да бъде оповестено малко по-късно през днешния ден. Става дума за Бруно Лаже, който е отпред на Уулвърхямптън. Предположенията бяха, че това ще се случи другата семица, само че управлението е решило да предприеме този ход незабавно, предава реномираният публицист Дейвид Орнстейн. Днес следобед 46-годишният експерт е бил осведомен, че няма да продължи да бъде отпред на отбора.

Бруно Лаже има едвам една победа в първите осем мача във Висшата лига, като Уулвърхямптън са вкарали едвам три попадения. Слабата игра в офанзива и неналичието на положителни резултати са повода за това уволняване. Проблемите пред " вълците " са и с играчите, като се има поради, че капитанът им Конър Коуди напусна през миналото лято посока Евертън. Контузиите на Саша Калайджич, Раул Хименез и Хуан Хи-Чан в допълнение усложняват нещата в офанзива за Уулвс. 

Решението за нов треньор не е взето от управлението, само че се чака да бъде назначена нова фигура преди идния мач с Челси в събота.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР