Ново развитие по разследването на убийството на длъжника Кирил Русев,

...
Ново развитие по разследването на убийството на длъжника Кирил Русев,
Коментари Харесай

Вече е сигурно: Кирил Русев е застрелян с оръжие, иззето от къщата на Александров

Ново развиване по следствието на убийството на длъжника Кирил Русев, за което се счита, че е осъществено от гробокопач и лихвар.

Със сигурност Кирил Русев е убит с едно от оръжията, които са конфискувани от къщата на Петър Александров, съобщи Българска национална телевизия. На две от конфискуваните огнестрелни оръжия ще бъде направена спомагателна експертиза, с цел да се посочи с акуратност кое е употребявано за убийството.

Най-вероятно физическият палач на Русев е гробарят Александър Кинов, само че би трябвало да се изготвят още две експертизи, в това число и ДНК, с цел да се потвърдят данните от събраните досега доказателства.

Освен двете огнестрелни рани, които са се оказали съдбовни за живота на Русев, по тялото му има пострадвания в региона на главата и по китките.

Резултатите от аутопсията позволяват извода, че Русев първо е бил завързан, а по-късно убит. За заема, който починалият Стоян Александров е отпуснал на убития Кирил Русев, има дълга правосъдна сага. Още през 2010 година ипотекирания против парите парцел на Русев е бил разгласен за обществена обмен, само че на търга се е явил единствено Стоян Александров и го е изкупил на доста по-ниска от пазарната цена. През съда тези дейности са обезсилени и на собствен ред Русев е завел цивилен иск против Александров.

Лихварят Петър Александров и гробарят Александър Кинов са упрекнати в убийството на длъжника Кирил Русев. Смята се, че закононарушението е осъществено на 4 януари. Лихварят Петър е наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров. Той и съучастникът му бяха задържани след неизчислен дребен подробност в целия проект за прикриване на закононарушението.

Жертвата е 49-годишният Кирил Русев, който е дължал повече от 300 000 $, дадени му най-вероятно още от починалия към този момент министър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР