Ново проучване показва, че милениълите - хората, които в момента

...
Ново проучване показва, че милениълите - хората, които в момента
Коментари Харесай

Проучване: Огромен процент от жените мастурбират

Ново изследване демонстрира, че милениълите - хората, които сега са известни като консуматорите - мастурбират най-вече от всички други в миналото. Проучването е направено измежду 13 000 американци на възраст от 18 до 74 години. Поръчано е от компания за секс играчки, която търсила метод да опознае още повече своите клиенти.
Резултатите от проучването демонстрират, че 92% от мъжете и 76% от дамите мастурбират постоянно. Трябва да се обърне внимание на обстоятелството какъв голям % от дамите се самозадоволяват постоянно.
Редица изследвания демонстрират, че мастурбацията е нездравословна, само че това е просто следващият опит на феминистките да накарат мъжете да си намерят жена.
И до момента в който това са данните единствено за американското общество, японски учени признават, че сходни резултати са видяни и в Азия и Европа. Други нови трендове разкриват, че обществото изпитва мощна потребност да споделя интимни секрети по отношение на мастурбацията - да обменя опит. Мастубрацията не е по никакъв начин "библейски " акт, само че пък от научна позиция разрешава намаляването на равнищата на холестерола, както и понижава възможностите за заболяване от рак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР