Ново предупреждение за времето вероятно ще бъде издадено в началото

...
Ново предупреждение за времето вероятно ще бъде издадено в началото
Коментари Харесай

Метеорологичната служба е готова за нови предупреждения за времето, тъй като ветровете със скорост 70 мили в час следват „необичайни“ -15C арктически взрив

Ново предизвестие за времето евентуално ще бъде издадено при започване на идната седмица, защото ветровете със скорост 70 благи в час и проливният дъжд заместват внезапното захлаждане, Mirror може да разкрие.

Метеорологичната работа държи под око система с ниско налягане, „ проникваща много бързо от северозапада “ във вторник (23 януари), удостовери старши представителят Ники Макси. Метеоролозите поддържат връзка с Агенцията по околна среда и Шотландската организация за запазване на околната среда заради капацитета за наводнения.

Въпреки това, госпожа Макси сподели, че „ дъждът не е толкоз обезпокоителен “, колкото идващите ветрове – до 70 благи в час – които би трябвало да дойдат през уикенда. Тя акцентира, че прогнозите „ не са сигурни във връзка с детайлностите ", само че има възможност всяко ново предизвестие да обхване северната част на страната. Междувременно тя добави, че ще има спомагателни актуализации за предизвестието за жълт вятър в неделя на следващия ден.

Понастоящем обгръща огромна час...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР