Ново обещание за промени, които ще бъдат оповестени след поредния

...
Ново обещание за промени, които ще бъдат оповестени след поредния
Коментари Харесай

Деница Сачева обеща социално-икономически промени, които да отговорят на исканията на хората

Ново заричане за промени, които ще бъдат оповестени след следващия съдружен съвет. Тази поръчка даде общественият министър Деница Сачева. Тя прикани - в случай че Радев желае президентска република, извънредно време е да го каже.
Ново заричане за промени, които ще бъдат оповестени след следващия съдружен съвет. Тази поръчка даде общественият министър Деница Сачева.Тя съобщи при влизането си в Народното събрание, където ще се гласоподават предложенията за ремонт на кабинета “Борисов 3”, че идната седмица следва да бъдат показани нови социално-икономически ограничения, които да отговорят на част от настояванията на хората.

“Притеснява ме войната в институциите и непрекъснатото девалвиране в доверието. Който и да желае да ръководи, няма да му бъде елементарно. Ние не можем да си позволим да влезем в серпантина от митинги. Оставката на това държавно управление няма гаранция, че митингите ще спрат. Може да има избори и още веднъж да има протестиращи. Съжалявам, че президентът си избра ролята на разединител. Може би е извънредно време Радев да каже дали предлага президентска република и това ли желае той”, уточни още Сачева.

След нея пред входа на Народното събрание на журналистически въпроси отговори Валери Симеонов.

“Какво ще става от тук нататък ще зависи от хората, които обикалят площадите и запушват кръстовища. Ние не сме чули настояванията ми. Поведенията на Радев е като на новак политик…”, Симеонов. Отказа обаче да отговори на въпрос дали точно той стои зад препоръчаната промяна на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Единственото, което Симеонов разяснява по случая е, че през последните месеци против туристическия министър в оставка има голямо неодобрение и портести.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР