Ново мобилно приложение към столичния Център за градска мобилност (ЦГМ)

...
Ново мобилно приложение към столичния Център за градска мобилност (ЦГМ)
Коментари Харесай

Ново мобилно приложение улеснява паркирането в София

Ново мобилно приложение към столичния Център за градска подвижност (ЦГМ) дава опция за заплащане на паркиране с банкова карта и за инспекция на свободните места в буферните паркинги в София.

" Ако разрешите местоположението - приложението ви споделя дали сте в синя или зелена зона. Може да изберете да платите непосредствено за повече от един час, както и да си пуснете таймер, " написа общинският консултант от ПП-ДБ-СС в Столичния общински съвет Симеон Стратиев.

Приложението " Sofia Plus " разрешава и да се получават вести за това по кое време изтича времето за паркиране.

Номерът и моделът на колата, както и данните на банковата карта се резервират автоматизирано и не е належащо да бъдат въвеждани всякога. Има алтернатива и за зареждане на баланс от банковата карта в размер на 2, 5, 10 или 20 лева

С приложението може да се прави и информация на паркиранията и заплащанията, както и дали притежателят дължи наказания за сложена санкция, да вземем за пример.

Засега вариантите за зареждане на карта за градския превоз, инспекция на направления и написания и подаване на документи за винетка, както и заплащането ѝ не са налични в мобилното приложение.

Със същия профил и ключова дума от приложението обаче може да се употребява новия обединен портал на ЦГМ.

Той дава опция да се възнамерява пътешестване, да се ревизира разписанието на градския превоз, да се види историята на всички осъществени заплащания.

Сайтът предлага и разновидности за напредване с публичен превоз при авансово посочен маршрут или последна дестинация.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР