Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало”

...
Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало”
Коментари Харесай

Цитиридис стартира новия сезон с ново лице - slava.bg

Ново лице – с същински нос, уши и всичко останало” ще се причисли към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който започва на 1 февруари в 22:30 ч. по bTV. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис разказа новия, блестящ и тайнствен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV. Водещият обаче не издаде нищо повече за новото оппълнение.

След едномесечна отмора "Шоуто на Николаос Цитиридис " се завръща в ефира на bTV довечера от 22:30 ч. Амбициите на екипа са предаването да бъде още по-забавно и по-провокативно.
"Мога да обещая на феновете, че ще има доста изненади. Това ми е работата да сюрпризирам хора. Ще има и ново лице в предаването. И най-важното може би е, че фенът ще бъде доста значима съставна част в новия сезон на шоуто, тъй като той ще стартира да взе участие доста повече. Освен в обществените мрежи с анкети, със лични истории да описват, хората ще влязат в студиото. Имаме една доста симпатична нова графа "Мамо, дават ме по тв приемника ". В нея всеки човек може да написа на [email protected] и в случай че има какво да каже за 2 минути, да пристигна и да го каже в студиото на шоуто ", разкри Николаос.

Днес водещият на шоуто има още един мотив за празнуване, тъй като е рожденик.

"Ставам на 27. Това е една нежна възраст към момента, само че съща по този начин и доста рискова. Трябва да внимавам за какъв брой популярен се считам, какъв талант съм и какъв неразбираем създател съм. Така че тази година ще бъда доста деликатен, ще стъпвам лекичко и доста изрично. " За рождения си ден Николаос си пожела да е заобиколен от същите хора, които го обичат и поддържат и му оказват помощ да бъде най-хубавото от себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР