Ново име изплува като вероятен главен секретар на МВР. Това

...
Ново име изплува като вероятен главен секретар на МВР. Това
Коментари Харесай

Ново 20! Опитват за главен секретар да сложат шефа на СДВР Ивайло Иванов

Ново име изплува като евентуален основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това е актуалният началник на столичната полиция Ивайло Иванов. Това оповестиха за Фрог нюз източници от вътрешното ведомство. Те са безапелационни, че за тази кандидатура упорствал вътрешният министър Младен Маринов, който медиите спрягат за някогашен водач и охранител на подземния необут Мето Илиенски.
Източниците ни споделиха, че сега се прави всичко допустимо, с цел да се вдигне рейтинга на Столична дирекция на вътрешните работи. За задачата отвън логиката, нейни чиновници се пращат командировка в провинцията, с цел да позволяват локални проблеми. По предписание това би трябвало да правят ченгетата от Главна дирекция „ Национална полиция “. Заради желанието да се вдигне известността на Столична дирекция на вътрешните работи и нейния шеф Иванов, оперативни служащи и проверяващи служители на реда безусловно изнемогвали от работа поради уговорките им отвън София.

По сходство на Младен Маринов, Ивайло Иванов е натрупал професионален опит единствено в охранителна полиция. Казват, че двамата се засекли в звеното за специлизирани полицейски сили. Спомените са, че Иванов бил зает да бъде водач на Маринов. „ Мундирите превзеха Министерство на вътрешните работи “, коменират ченгета.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР