Ново икономическо предаване ще предложи новинарският канал NOVA NEWS от

...
Ново икономическо предаване ще предложи новинарският канал NOVA NEWS от
Коментари Харесай

Ново икономическо предаване в ефира на NOVA NEWS

Ново икономическо предаване ще предложи новинарският канал NOVA NEWS от 1 май. Всеки понеделник и петък от 18:20 ч. „ РеВизия “ ще показва на феновете тематики от икономическия живот в България и света по наличен метод. Водещ на предаването ще бъде журналистът с потвърден опит в отразяването на тематики от сферата на стопанската система, финансите и енергетиката – Йордан Бързаков.

Всяко издание на „ РеВизия “ ще бъде отдадено на съответна тематика, която ще бъде дискутирана по интерактивен и изчерпателен метод. Своят коментар водещият ще дава при започване на предаването, а по-късно ще посреща в студиото авторитетни посетители със задълбочена експертиза в региона на стопанската система и политиката. В специфичен сегмент ще бъдат обобщавани последните бизнес вести.

„ В българския ефирен ефир към момента няма предаване, което да приказва за стопанска система и финанси, тъй че всички да схванат, че този свят не е самодостатъчен, а зависи от тях и работи за тях. В " РеВизия " ще търсим отговорите на комплицирани въпроси, които засягат всички нас. Ще опитаме да създадем стопанската система и финансите с изключение на значими, забавни “, споделя водещият Йордан Бързаков.

Йордан Бързаков е публицист с над 10-годишен опит в разнообразни планове и онлайн медии. В последните 4 години той работи в Клуб Z. Работата му е обвързвана главно с икономическа и финансова публицистика, следи тясно тематики, свързани с енергетиката и строителството. Професионалните му ползи го водят на редица интернационалните и вътрешни конференции и събития, задава, разяснява и проучва макроикономически въпроси, както и такива от света на новия енергиен преход – зелена сила и различни източници на сила. Носител е на втора премия в състезанието за чиста публицистика „ WebReport ” за 2020 година в категория „ Общество “. Йордан е ученик на Факултета по публицистика и всеобщи връзки на Софийския университет " Климент Охридски ".

Гледайте „ РеВизия “ с водещ Йордан Бързаков от 1 май, всеки понеделник и петък, в 18:20 ч. по NOVA NEWS.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР