Ново движение в БСП се обяви за смяна на курса

...
Ново движение в БСП се обяви за смяна на курса
Коментари Харесай

"Бузлуджанци": Ново движение в БСП иска нов лидер и смяна на курса

Ново придвижване в Българска социалистическа партия се разгласи за промяна на курса и управлението на партията. То се споделя " Бузлуджанци " и е управлявано от водача на БСП-София Иван Таков.

На учредяването на " Бузлуджанци " се появиха стотици социалисти, измежду които някогашните водачи на Българска социалистическа партия през последните години. Всички бяха безапелационни - би трябвало смяна на курса и управлението.  

Думата на Борисов е евтина – заран споделя едно, на обяд друго, вечерта трето, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия

„ Разбира се, несъмнено ще би трябвало да се промени и управлението, тъй като не можеш да имаш толкоз доста загуби и обяснението да е някъде другаде “, разяснява Георги Първанов, президент на България в интервала 2002-2012 година

Сергей Станишев напомни и ограничаването за до два мандата за ръководителя, които за Корнелия Нинова изтичат есента.

Председателят на Българска социалистическа партия не може да се избира за повече от два поредни цялостни мандата.

„ Уставът е еднопосочен - два мандата, без значение от формата на избор “, уточни той.

Тя разгласява своя фотография и изиска амнистия в деня на Сирни заговезни

Новото придвижване вътре в Българска социалистическа партия е възможно от устава. То към този момент има и водач.

„ Ние ще създадем поръчки с нови лица и хрумвания. Така или другояче, сега изтича 8-годишният мандат на досегашния ръководител и неизбежно Българска социалистическа партия ще има нов ръководител “, уточни Иван Таков.

Лидерът на Българска социалистическа партия през днешния ден резервира безмълвие. Преди дни Корнелия Нинова разяснява срещата в ефира на bTV.

Тогава тя уточни, че недоволството е от едни и същи 50 индивида, а уредниците са тези, които са влезнали в сглобката в София.

„ Като бяхме дружно с Нинова, имахме 2% разлика с ГЕРБ, в този момент са 20, съобщи Кирил Добрев – някогашен учредителен секретар на Българска социалистическа партия.

От " Позитано " 20 през днешния ден отхвърлиха коментар.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР