Новият №9 на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер започва кариерата си

...
Новият №9 на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер започва кариерата си
Коментари Харесай

Голаджията на Айнтрахт: Не ни е страх от никого

Новият №9 на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиен Алер стартира кариерата си в Германия прелестно и има 7 гола във всички шампионати, като 4 от тях пристигнаха в Бундеслигата. Френският нападател дойде във финансовата столица на Европа от холандския Утрехт, а кариерата му започва в Оксер в родната му страна. Младият френски таран разяснява началото на сезона и 15-те извоювани от “орлите” точки след 10 мача в изявление за клубния уеб страница.

“Все още ни следва дълъг път до края на сезона и сме съсредоточени, само че другояче съм удовлетворен, че съумях да допринеса за положителните резултати. При това не приказвам единствено за голове, а за асистенции и цялостното си показване. Искам да съм от изгода на отбора”, разяснява 23-годишният французин.

“Нямам съответни упования, тъй като гледаме на нещата мач за мач. Сезонът ще е сложен и много нескончаем. Основната ни цел е да съберем нужните ни за оцеляване точки допустимо най-бързо. Не ни е боязън от никого”, разкрива Алер. “

" Нивото в Бундеслигата явно е по-високо от това в Ередивизи. Но с цел да си добър нападател, би трябвало да играеш добре без значение в кое състезание си. Трябва да си постоянно съсредоточен и да си вършиш работата”, приключва младокът. Бундеслига 10 кръг, петък 27 октомври  Майнц 05 1:1краен резулат  Айнтрахт (Франкфурт)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР