Новият водещ на вечерното шоу на bTV се оказа сериен

...
Новият водещ на вечерното шоу на bTV се оказа сериен
Коментари Харесай

Цитиридис в любовна афера с Добрина Чешмеджиева? - slava.bg

Новият водещ на вечерното шоу на bTV се оказа сериен разбивач на женски сърца. Николаос Цитиридис, се радвал на необятна известност измежду нежния пол около комедийни ти изядох прочут столичен нощен клуб.

Сред почитателките му се оказала и Добрина Чешмеджиева. Клюката в Българска национална телевизия гласи, че сред двамата прехвърчат искри и връзките им били повече от топли. Слухът се удостоверява и от общия фотоси в обществените мрежи, пред които равнодушни не са останали нито сътрудниците, нито приятелите им. "Приказни сте ", "Много сте сладки ", са дребна част от благите мнения.

Сред приятелите им е дъщерята на някогашния общоприет шеф на Българска национална телевизия Коко Каменаров и Радина Червенова- София, явно осведомена с тайната спекулация. Любопитна детайлност е, че Николаос и Добрина имат 20 години разлика в нейна изгода.Известно е че Чешмеджиева към този момент чука на вратата на петдесетака. За водещата се знае, че неотдавна е претърпяла любовно отчаяние и се е разделила с италианския си години, който владееше сърцето й в продължение на години. Колкото до Николаос, не е известно дали има отношение с други известни в тв сектора дами.

Преди да завладее ефира на btv, Цитиридис нашумят със свое стендъп комедийно шоу. Преди това пък се занимаваше интензивно с публицистика и даже е притежател на премията Валя Крушкина, написа "Ретро ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР