Новият външен вид на Мария уплаши и най-смелите. Тя се

...
Новият външен вид на Мария уплаши и най-смелите. Тя се
Коментари Харесай

Ужас! Мария като сбръчкан крокодил – жаба на половин век, как го вдига на Миро? Певицата вече е не само некадърна, но и грозна


Новият външен тип на Мария уплаши и най-смелите. Тя се появи в ефира на Би Ти Ви в трогателен тип и накара водещата Алекс Сърчаджиева да онемее.

Мара Отварачката е единствено на 42 година, а излежда като на 52. Бръчките по лицето й са станали осезаеми, а устните й още повече са се уголемили и напълно към този момент наподобява на дамата – жаба.

Най-вероятно певицата няма нови хирургически интервенци, а се е сбръчкала вследствие на стремително намаляване. Тя очевидно е свалила най-малко 10 кг., което за нейния растеж е доста и незабавно дава отражение на визията й.

По-интересното е, че Мария, която от много време наподобява на дребосък, от самото начало обясняваше какъв брой са щастливи с Мирослав, който е третият й брачен партньор. Спорно е обаче дали това благополучие е в двете посоки, тъй като при този външен тип на старица от страна на Мария на Миро сигурно му става все по-трудно да употребява брака им.

Най-накрая визията на Мария изцяло дава отговор на гения й за пеене. Тоест и двете отсъстват. Отварачката е измежду най-некадърните изпълнителки в чалга сектора и който я е чувал онлайн, знае чудесно това. Сега на всичкото от горната страна към този момент е и грозна.

Очевидно дългите години на тежък грим, който Мара изсипваше върху кожата си, към този момент си споделят думата. Повече от две десетилетия певицата се „ цапа ” с какво ли не по лицето и резултатът е налице – наподобява на сбърчен крокодил на най-малко половин век.





Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР