Новият ултрамодерен комплекс в столицата въплъщава идеята за „зелен начин

...
Новият ултрамодерен комплекс в столицата въплъщава идеята за „зелен начин
Коментари Харесай

„София Ленд Резиденс“ - глътка свежест в централната градска част


Новият ултрамодерен комплекс в столицата въплъщава концепцията за „ зелен метод на живот “

Мечтаете за дом в една изцяло друга среда в самото сърце на София? Искате да живеете на място с следен достъп, изцяло озеленяване и разположение в един от най-елитните столични квартали?
„ София Ленд Резиденс” e неповторим и въодушевяващ план, който е без аналог като идея за зелен метод на живот. Разположен е в кв. „ Лозенец” в София, добре организиран, ултрамодерен и извънредно комфортен.
Комплексът от затворен вид се състои от 8 здания, 5 от които умни. Те се сливат хармонично с красивата зеленина на парка и оферират луксозни гледки към Витоша и Борисовата градина.
Общо 249 просторни жилището са налични за искащите да живеят в „ умни” жилища в „ зелен “ квартал.
Природосъобразното строителство е приоритет за от ден на ден българи. Съвременните и съвременни хора черпят опит от чужбина и имат по-големи условия към жилището си. Освен, че се стараят да се хранят с био храни и да употребяват био козметика, те са отворени и към био архитектурата. Сградите от естествени материали оферират здравословна среда за обитаване и понижават въглеродния отпечатък. А съчетанието сред топ локация и екологична среда за живот e измежду най-търсените за младите и работещи хора.
„ София Ленд Резиденс “ впечатлява с неповторимо съответствие 4:1 зелена повърхност към жилищни здания. Вътрешният парк на комплекса е ситуиран върху 17 декара с водни огледала, алеи и декоративна растителност. Озеленяването включва висока и ниска дървесна растителност, цъфтящи и ниски шубраци с жив плет. Предвидени са алпинеуми със сезонни цветя, покривни растения и трева, парково осветяване с видео наблюдаване, железна ограда с двойни профили, поливна система и градинско съоръжение.
Комплексът има лична метеостанция и жителите ще наблюдават в действително време чистотата на въздуха. Нито една кола няма да бъде паркирана към жилищните здания. Апартаментите са енергийно ефикасни, като са употребявани най-модерни технологии - имат вентилируеми керамични фасади и 15 см. външна изолираност.
Собствениците в комплекса ще употребяват услугата Smart Home, с която отдалечено ще се контролират електроуредите в дома, ще се следи потреблението на ток, ще се пускат и подвигат завесите и други
Енергоефективни и екологични технологии и материали трансформират комплекса в дребен архитектурен шедьовър, който чака съвременно мислещи хора с усет към съвършенството.
Заслужено, в края на месец май сп. "Идеален дом " отличи „ София Ленд Резиденс “ със специфичен приз. Отличието за природосъобразно строителство бе връчено на мениджъра на комплекса Любомир Димитров по време на 23-ите годишни награди на специализиранoто издание.
„ Проектът започва от бетонна площадка с пет брезички, които бяха непокътнати. В момента са засадени над 700 растения, има 17 декара парк, пет здания “, разказа затворения комплекс до Борисовата градина в столицата господин Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР