Новият треньор на ЦСКА-София Стамен Белчев даде първата си пресконференция,

...
Новият треньор на ЦСКА-София Стамен Белчев даде първата си пресконференция,
Коментари Харесай

Стамен Белчев: „Целта е Купата и Лига Европа“

Новият треньор на ЦСКА-София Стамен Белчев даде първата си конференция, откакто за трети път бе назначен отпред на отбора. Специалистът размени преди няколко дни.

„ Имам някои хрумвания, които би трябвало да доведат до смяна. Знаех с какво разполагам и с какво се понечвам. Мисля да бъда потребен на клуба. Разликата с Лудогорец е огромна. Ще излизаме с всеки мач за победа, а сметките ще вършим в самия край. Целта е Купата и да играем в Лига Европа. На този стадий ще бъде доста мъчно да станем първенци ”, сподели Стамен Белчев.

Треньорът приказва и за налагането на млади играчи в състава. „ При договарянията едно от нещата беше да постановяваме младите играчи. Две години работя с тези млади момчета, направиха огромна крачка в развиването си. Ще им дам късмет, само че те би трябвало да си го заслужат. От тях зависи по кое време ще се случи това нещо. Имам взор към играчите от втория тим. Има такива, които са покрай контракт с първия тим, това ще се случи в края на сезона “, добави той.

Стамен Белчев съобщи, че чака сложен мач от идната полуфинална среща от шампионата за Купата на България. „ Няма смисъл да чакаме огромни разлики в състава, който беше до момента. Надявам се и разгадавам на играчите да дадат всичко от себе си, с цел да са удовлетворени почитателите. Има разлика от предходния ми престой. Каранга се е трансформирал. По-улегнал и по-зрял за футбола и по-полезен “, сподели още треньорът.

Той взе от втория отбор кондиционният треньор Кирил Динчев, който заменя Боян Стаматович. Щабът на Белчев включва още Анатоли Нанков, Стоян Колев и анализаторът Християн Христов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР