Новият треньор на Спартак Валентин Илиев благодари на ръководството за

...
Новият треньор на Спартак Валентин Илиев благодари на ръководството за
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Вярвам, че Спартак ще се завърне в елита

Новият треньор на Спартак Валентин Илиев благодари на управлението за оказаното доверие да води клуба.

" Ако не имах вяра, че няма да се завърнем в елита, нямаше да бъда тук. Вярно е, че в живота и спорта всичко е Божа работа и няма гаранции, че нещата ще се случват както ги искаш, само че всички би трябвало да поставят големи старания и да имат вяра, че ще се получат по най-хубавия метод ", съобщи Илиев.

Той посочи, че постоянно е бил максималист и когато пада желае да се изправи по най-хубавия метод. " Не ме е боязън да поемам отговорност и оттук насетне последствията ще са напълно за мен. Няма да върша разделяне сред българи и чужденци, нито ще се слагам над клуба. За мен Спартак е идея и ще работя по този начин все едно работя за мой личен клуб ", добави наставникът.

Той призна, че на този стадий се водят перговори с евентуални нови попълнения като държи да се подсилят както в отбрана, по този начин и в средата на терена и офанзивата. В неговия екип като помощници влизат Любен Любенов и Михаил Цоков, Ангел Павлов остава кондиционен треньор, а Христо Николов-Бучи е новият треньор на вратарите.

Спартак стартира лятна подготовка на 14 юни (сряда) в 19,18 ч. на клубния си стадион. На 17 юни " соколите " отпътуват на лагер в Трявна, където ще изиграят три контроли - против Янтра, дубъла на Лудогорец и Етър, а на 8 юни ще показват тима си за новия сезон в спаринг против Добруджа на стадион " Спартак ".

Както писахме, в отбора остават Пламен Димов, Виктор Митев, Александър Цветков, Ивиеш Ромей, Румен Руменов, Даниел Начев, Никола Борисов и Андриан Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР