Новият треньор на Пирин Благоевград - Христо Янев - ще

...
Новият треньор на Пирин Благоевград - Христо Янев - ще
Коментари Харесай

Христо Янев закотвя на пейката Станислав Костов срещу Локо

Новият треньор на Пирин Благоевград - Христо Янев - ще направи смяна на върха на офанзивата на орлетата. 43-годишният ментор ще включи в стартовата си единайсеторка Преслав Йорданов за сметка на Станислав Костов, който в последните мачове не се намира в най-хубавата си форма, " Тема Спорт ".

В последните пет дуела последният непроменяемо започваше като титуляр, само че в тях не съумя да се разпише. В тези срещи Преслав Йорданов единствено един път поведе офанзивата на Пирин - загубата с 1:3 от Ботев Пловдив в Коматево. Треньорът и нападателят се познават отлични от взаимната си работа преди този момент в ЦСКА.

Вече стана ясно, че в първия си мач отпред на благоевградчани Христо Янев няма да може да употребява осъдените Венцислав Бенгюзов и Александър Дюлгеров, както и контузения Казуки Такахаши. Първите двама ще бъдат сменени от Емил Янчев и Мартин Смоленски.

В стартовите единайсет още веднъж ще бъдат Ветераните Николай Бодуров и Петър Занев, които ще си партнират в сърцето на отбраната. Янев има огромно доверие към двамата и се надява те да му оказват помощ в възстановяване на ситуацията в отбора.
 Пирин заиграва в 4-2-3-1 при Ицо Янев
Пирин заиграва в 4-2-3-1 при Ицо Янев

Проблеми за експерта преди дебюта му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР