Новият треньор на Милан Дженаро Гатузо даде първата си пресконференция,

...
Новият треньор на Милан Дженаро Гатузо даде първата си пресконференция,
Коментари Харесай

Новият треньор на Милан: В Миланело след загуба е като на погребение

Новият треньор на Милан Дженаро Гатузо даде първата си конференция, откогато публично бе разгласен за правоприемник на уволнения Винченцо Монтела. Един от главните акценти на конференцията му бе, че Леонардо Бонучи ще остане капитан на отбора, както и че възнамерява да употребява система с трима централни бранители.

“Видях се с момчетата и видях, че те имат огромно предпочитание за работа и за цялостно себераздаване на терена, а тъкмо от това се нуждаем. Най-много чакам да работя със Сусо, тъй като всички споделят, че той може да играе единствено на крилото и желая да видя дали е по този начин. Франк Кесие припомня най-вече на мен от актуалните футболисти, само че той е по-експлозивен от мен и вкарва повече голове. Искам да видя за какво към този момент не основава толкоз положения, колкото предишния сезон.

O gatuso tá parecendo aqueles taxista malandro, com esse cabelo branco e a camisa aberta no peito pic.twitter.com/4Dl3HaNmhC
— vinicius (@VFlGUEIREDO) November 27, 2017
Няма лесни мачове в Серия А, би трябвало да сме подготвени за всичко, тъй като има да се печелят още 72 точки. Трябва нашите играчи да горят на терена, би трябвало ни подобен нрав, би трябвало да знаем каква е разликата сред успехите и загубите - в Миланело след проваляне е като на погребение”, сподели Гатузо, който удостовери, че не е просто краткотраен треньор, а непрекъснат подобен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР