Новият треньор на Левски - Станимир Стоилов, официално призна, че

...
Новият треньор на Левски - Станимир Стоилов, официално призна, че
Коментари Харесай

Левски освободи трима, Мъри за Божинов: Като футболист не го познавам

Новият треньор на Левски - Станимир Стоилов, публично призна, че "сините " се разделят с Валери Божинов, Симеон Славчев и Христофор Хубчев. Особено мощни думи Мъри употребява за Божинов.

За мое страдание от позиция на това, че взех решение – трима футболисти – Хубчев, Георги Славчев и Валери Божинов, няма да разгадавам на тях. За Божинов – обстановката с него през тези 2 години е малко несериозна. Никой не го употребява и има 70 минути за 2 акции. А Валери Божинов преди две години беше на 33 години. Оставиха го да си тренира и загрява около тъчлинията, което е тъпо за него. Съжалявам, че аз съм индивидът, който би трябвало да прекъсне това нещо. Той е най-титулованият футболист в съблекалнята и има цялото мое почитание, само че през последните две години го тупаха по гърба, само че никой не го пуска да играе. Аз футболистът Валери Божинов не го познавам. Славчев за жалост не разкри капацитетът си, а при Хубчев има виновност и обстановката с предходните хора. Има повече хора на една и съща позиция и нямам потребност от доста хора. Искам да взема юноши да играят с първия тим.

„ Надявам се в този момент да се съобразят с клуба, когато разтрогваме, тъй като на думи доста са левскари. Освобождаването им е насила от това, че желая да взема 2-3 нови играчи и не желаеме да надвишаваме бюджета. Това е една от аргументите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР