Новият треньор на Левски Николай Костов ще разчита на още

...
Новият треньор на Левски Николай Костов ще разчита на още
Коментари Харесай

Николай Костов води още един украинец на Герена

Новият треньор на Левски Николай Костов ще разчита на още един украински асистент. " Тема Спорт " заяви, че 31-годишният Кирило Нестеренко ще бъде един от асистентите на Николай Костов. Двамата са работили дружно в три клуба досега - Стал Камянске, Шахтьор Караганда и Каспий. Младият експерт е считан за един най-перспективните в страната си, предсказват му положително бъдеще. Качествата му са оценени от Николай Костов, като новият старши държи да работи с него и на " Герена ".
 Николай Костов към Кокала: Ще ти разбия мозъка! (ВИДЕО)
Николай Костов към Кокала: Ще ти разбия мозъка! (ВИДЕО)

Вижте видео от любопитната обстановка

Другият украински експерт също е млад и ще оказва помощ на експерта в работата му с отбора, заяви Дарик радио. Все още не е ясно името му, само че българският треньор към този момент е имал взаимна активност и с него.

Много евентуално е Божидар Митрев да продължи да бъде треньор на вратарите. Няма изясненост и за появилите се информации, че Саид Ибраимов ще се завърне на стадион " Георги Аспарухов ". Той бе гласен и за нов състезателен шеф на клуба. През предишния сезон завоюва купата с Астана в ролята на помощник-треньор и не е изключено да продължи с отбора в квалификациите на Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР