Новият треньор на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, коментира

...
Новият треньор на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, коментира
Коментари Харесай

Рибарски: Характерът беше основното, поздравявам целия отбор

Новият треньор на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, разяснява равенството с Лудогорец (2:2). Рибарски отхвърли да окачестви дуела като сполучлив дебют, тъй като не е победа. Той добави, че борбата за купата не го вълнува, до момента в който ФК ЦСКА 1948 не е в нея.

" Не, не е сполучлив дебюта, откакто не сме победили. Много мъчно беше след изгубения край да вдигнем момчетата. Страхотна реакция. Поздравявам целия тим за представянето на този тежък терен ".

" Със сигурност характерът е главното. Твърде малко са два дни, с цел да подобрим каквото и да е тактически. Искахме да подобрим доста неща - скорост, техника. Малко ни се трансформираха проектите с оглед това на терена. Радвам се, че извлякохме подобен резултат макар многото мнения. Честта и феърплеят са на първо място ".
 ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец 2:2 в мач от efbet Лига
Лудогорец спука гума в Бистрица! ФК ЦСКА 1948 препъна " орлите " и остави ЦСКА на върха!

Ивайло Чочев попари първенците с късен гол

" Загуба на централизация беше първата обстановка, както в мача за Купата. Надявам се във времето да ги почистим тези неща. За страдание, когато линията на отбраната опитаме да е по-високо, тим
като Лудогорец намира празните пространства. Нямаше по какъв начин и при 0:1 да не се пазиме надълбоко ".

" Моментът не е от най-предпочитаните за един треньор. Двата мача против първия и втория, и изключително след загубата за Купата. Най-важното беше, че си казахме някои от грешките. Искам да поздравя Тодор Янчев и неговия екип. Сигурен съм, че те са били максималисти, само че от време на време по този начин се получава във футбола ".

" Застрашено е третото място. Има директни мачове. Аз съм си сложил за цел да вземем оптимален брой точки. Знам какъв мач ще бъде идващият. Битката сред първия и втория не ни визира, до момента в който ние не сме забъркани в нея ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg