Новият струен модел е достъпен на цени от 150 долараИновативният

...
Новият струен модел е достъпен на цени от 150 долараИновативният
Коментари Харесай

Принтерът HP Tango се управлява с глас

Новият струен модел е наличен на цени от 150 $

Иновативният HP Tango може да работи независимо, без връзка с компютър

HP все по-често опитва с дизайна и функционалностите на принтерите за дома и дребния офис. Поредната иновация е струйният модел HP Tango, който се нарежда от компанията като „ първия в света принтер за умния дом “.

HP Tango евентуално ще допадне на новото потомство консуматори, които желаят хай-тек устройствата им да бъдат стилни и естетични. Но новият принтер е още по-специален – той може да работи и изцяло независимо, без връзка с компютъра, като се ръководи от мобилно приложение.

Потребителят ще получава на смарт телефона си вести, че би трябвало да смени касетата или да постави хартия в тавата на принтера. Нещо повече, при заплатен абонамент за услугата HP Instant Ink на цена от 3 до 10 $ месечно, поръчката на новите касети става автоматизирано, а като бонус потребителят получава гратис печатане на фотография от мобилния си телефон или таблет на хартия с размери до 13х18 см.

И това не е всичко. Черешката на тортата е гласовото ръководство на HP Tango благодарение на виртуални помощници като Amazon Alexa, Гугъл Assistant или Microsoft Cortana. Не се оповестява обаче за поддръжка на Apple Siri.

HP Tango печата черно-бели изображения с резолюция 1200х1200 точки на инч (dpi) и цветно с 4800×1200 dpi при оптимални скорости надлежно 11 страници в минута (ppm) и 500 ppm. Препоръчителният месечен размер е 100-300 страници.

Струйният принтер с гласово ръководство излиза на пазара в Съединени американски щати през октомври на цена от 150 $. Версията на принтера в комплект с обложка коства 200 $.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР