Новият старши треньор на турския втородивизионен Гьозтепе - Станимир Стоилов

...
Новият старши треньор на турския втородивизионен Гьозтепе - Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Много съм щастлив, че ставам част от проекта Гьозтепе, целта ни е промоция за Суперлигата

Новият старши треньор на турския втородивизионен Гьозтепе - Станимир Стоилов съобщи при формалното си показване, че задачата пред тима е продобиване на промоция за елита.

Стоилов през вчерашния ден подписа контракт за идващите две години и половина с " жълто-червените ", които заемат 6-ото място в класирането и се намират на 6 точки от 2-ата позиция и на 10 от 1-ата, които дават непосредствено право за нанагорнище в Суперлигата.

" Много съм благополучен, че ставам част от този план. Целта ни е да спечелим промоция за Суперлигата. Мисля, че разполагаме с един от най-силните тимове във втория ешелон. Нямаме никакви извинения и би трябвало да работим доста крепко всеки ден, с цел да намерим решение на проблемите, които имаме сега. Ще се опитаме да го създадем, да излизаме на терена и да печелим всеки мач. Това ще ни вкара в Суперлигата. Естествено не мога да обещая нищо особено, само че мога да обещая, че ще работя почтено и доста крепко, с цел да реализираме задачата си. Не виждам причина да не успеем. Идеята ми е да играем преобладаващ футбол, да направляваме топката. Моята философия за футбола е такава, че би трябвало да държим противника в неговата половина и да не му разрешаваме да излиза от наказателното си поле ", съобщи Стоилов.

Българският експерт добави още, че бранителите и полузащитниците би трябвало да подобрят офанзивното си мислене, а до зимния трансферен прозорец ще има време, с цел да реши какъв брой нови попълнения и на кои позиции ще бъдат нужни.

" Вече работим върху това, ще се опитаме да вземем футболисти, които ще вдигнат равнището на тима, само че най-важното е в идващите 5-6 мача да бъдем съсредоточени и да извлечем максимума. Не желая срещите ни за приключват 0:0. Ще създадем доста промени, ще опитаме да се подобрим във всички аспекти, само че всичко това ще го създадем последователно ", разяснява Станимир Стоилов.

За последно българският експерт работи в родния Левски до напускането си през април тази година поради недоволството му от метода на ръководство на " сините ", както разгласи самият той през днешния ден.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР