Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция
Коментари Харесай

Анонимникът Рибарски: Искам лицето от предишния мач срещу Лудогорец в Бистрица

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде конференция преди семейството на Лудогорец в неделя вечер. До момента Рибарски води дублиращия тим във Втора лига, който евентуално ще задържи първото място във второто равнище на футбола ни.

„ Играят първия против третия. Нормално да се чака сложен дуел предвид на мача за Купата. Ще успеем да вдигнем настроението и да изглеждаме по по-различен метод и да покажем максимума от опциите си. Нов треньор на първия тим – да, само че задоволително време съм в клуба и много време работих в първия тим. От зимата съм във втория тим. Познавам добре футболистите. Всичко не може да ми е ясно. По-важното е да намерим метод и път да реализираме максимума от опциите на играчите “, сподели Рибарски.

„ Постоянен ментор няма. Най-сигурното нещо е, че всеки треньор рано или късно го уволняват. Това е на всички места. Ситуацията не е такава, каквато ми се желае на мен. Не е лека, само че да тръгваме да вършим драми и нещастия няма смисъл. Единствено ние може да излезем от обстановката. Фокусирайки се върху всеки мач да намерим правилните неща. Вярваме във опциите на играчите и несъмнено ще подходим по най-хубавия метод “, добави треньорът на „ алените “.

„ Резултатите в действителност наистина не са оптимални. За формата на играчите на мога да приказвам чисто физическа. Там има данни, на които ще се опрем. Три мача има до края. Целта е бронзовите медали и несъмнено тя минава през победи. С оглед на положението на тима, временто е значим съставен елемент, а ние го нямаме. Има два дни до идващия мач. Няма да се вършат радикални проблеми, просто ще се опитаме да допуснем по-малко неточности “, съобщи още Рибарски.

„ Трябва да понижим непредизвиканите неточности при играта с топката и да увеличим малко интензитета в акциите в отбранителен проект. Това бяха нещата, които разрешиха на Лудогорец да сътвори толкоз доста обстановки до 30-ата минута. Надявам се да забележим лицето, което играчите демонстрираха на предходния мач в Бистрица против Лудогорец “, сподели той.

„ С много огромна доза чест преди всичко е това, че са се спрели на мен. Ситуацията е такава в клуба, че остават три мача, задачите са високи, знаете какви са мачовете и на дали в такова малко време може да се откри треньор, който да навлезе незабавно. Познавам сносно обстановката в клуба и може би това е наклонило везните. Мисля, че последната година – година и половина клубът предприе линия да основава в тима конкуренция от играчи, които са най-хубавите в efbet Лига. Не бих коментирал съответни позиции “, съобщи още Рибарски.

Той бе запитан и по какъв начин би коментирал разнообразни клюки за „ организации “ и „ схеми “.

„ Интересува ме единственото представянето на терена. Максимално бързо да си върнем усмивките от терените. Не желая да разясня такива безумици като „ организация “. Каквото е належащо да създадем, ние сме клубът, който го прави единствено на терена. Мога да подсигурявам за нас, че не е имало такова нещо. Радвам се, че съм в подобен клуб и се надявам и другите тимове да последват нашия образец “, приключи експертът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР