Новият старши треньор на Стамен Белчев даде брифинг пред журналисти

...
Новият старши треньор на Стамен Белчев даде брифинг пред журналисти
Коментари Харесай

Стамен Белчев не развя бялата кърпа, Арда Кърджали ще има високи цели

Новият старши треньор на Стамен Белчев даде брифинг пред публицисти преди заминаването на " сините " на зимен лагер в Турция.
Опитният ментор съобщи, че за него е чест да се завърне в клуба и разгласи, че задачите ще бъдат високи, макар че тимът към този момент се раздели с някои от основните си играчи и е на девето място в Първа лига:
" За мен е чест, че се завръщам в Арда. Надявам се да осъществим дилемите, сложени пред тима. Всички, които напуснаха, сигурно са положителни футболисти, само че ние имаме задоволително на брой. Може би на един-два поста ще търсим да подсилим тима, само че не непременно, би трябвало да бъдат потвърдени футболисти ".
" Целите? Те при всички случаи ще бъдат високи, никой не ми е сложил цели, само че аз като треньор си слагам високи цели. Разликата от първата шестица не е доста огромна, ще гоним да влезем в първата шестица. От на следващия ден влизаме на лагер в Кърджали, по-късно до 4 февруари отпътуваме за Анталия. Четири контроли считаме да изиграем в Турция, може би ще създадем един мач и тук, когато се върнем. Знаете, че към момента няма планувана дата за първия мач след паузата с Лудогорец ", съобщи още Белчев.
Вижте цялата му конференция в долното видео:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР