Новият старши треньор на националния отбор на Германия по футбол

...
Новият старши треньор на националния отбор на Германия по футбол
Коментари Харесай

Стана ясно кога Нагелсман ще дебютира начело на Германия

Новият старши треньор на националния тим на Германия по футбол Юлиан Нагелсман ще направи дебюта си пред родна аудитория на 18 ноември в контролата с Турция, оповестиха от Германския футболен съюз.

Двубоят ще се играе на Олимпийския стадион в Берлин, а три дни по-късно следва нова инспекция, която ще бъде във Виена против Австрия.
 Филип Лам: Надявам се Германия да стигне финала на Евро 2024
Филип Лам: Надявам се Германия да стигне финала на Евро 2024

Ще си върнем ентусиазма, уверен е международният първенец от 2014 година

Преди да дойдат инспекциите с Турция и Австрия обаче, Германия ще изиграе две другарски срещи през октомври. На 14-и е Хартфорд е гостуването на Съединени американски щати, а три дни по-късно във Филаделфия следва мач с Мексико. Именно дуелът с американците ще бъде и формален дебют на Нагелсман отпред на националния тим.

Нагелсман бе назначен на поста през септември след уволнението на Ханзи Флик, под чието управление Германия отпадна още в груповата фаза на международното състезание и позволи серия от слаби резултати в контролите по-късно.

През 2024 година германците ще бъдат домакини на европейското състезание по футбол, поради което не вземат участие в течащите сега квалификации и играят само другарски мачове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР