Новият старши треньор на Каляри Клаудио Раниери публикува призив на

...
Новият старши треньор на Каляри Клаудио Раниери публикува призив на
Коментари Харесай

Раниери с емоционално послание за Каляри

Новият старши треньор на Каляри Клаудио Раниери разгласява апел на формалния уебсайт на клуба след назначението си на поста.

" Връщам се в Каляри. Винаги съм знаел, че ще направя това, заявявал съм го даже тогава, когато си потеглих. От Каляри ми споделиха, че може би мога да съумея в работата си, открих всичко тук през тези три години: почитателите, играчите, треньорския щаб, бяхме едно. Вие ми помогнахте да взема това решение, което не беше елементарно по разнообразни аргументи. Свързват ни почитание и взаимна обич, доста хубави мемоари.

Идвам със същия възторг, обич и пристрастеност, само че аз самичък не съм задоволителен, ще е нужна поддръжката на почитателите, с цел да мотивираме Каляри за резултатите, на които всички мощно се надяваме. Сигурен съм, че всички дружно ще движим тима в една посока, тъй като това е общата ни цел. Ще се забележим скоро! ", съобщи Раниери.

71-годишният италианец подписа съглашение с клуба до 30 юни 2025 година Раниери към този момент беше отпред на Каляри от 1988 до 1991 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР