Новият старши треньор на Дунав Малин Орачев обяви, че русенци

...
Новият старши треньор на Дунав Малин Орачев обяви, че русенци
Коментари Харесай

Новият треньор на Дунав: Много брак при халфовете и защитниците, физическата подготовка ни куца

Новият старши треньор на Дунав Малин Орачев разгласи, че русенци са изгубили днешното си домакинство от Черно море с 0:1, защото халфовете и бранителите са позволили доста неточности. А те се дължали на неприятната физическа подготовка.

“Неприятна загуба. Въпреки това през второто полувреме стояхме добре на терена, контролирахме повече играта, бяхме нападателни. Допуснахме безразсъден гол.

После променихме схемата, само че имаше доста брак при по този начин наречените халфовете и бранители. Видно е, че физическата подготовка ни куца. Централните бранители и вътрешните халфове правеха доста неточности. Когато краката отхвърлят, главата и да желае, не се получава.

Нищо друго не ни остава, с изключение на да работим. Да излезем от отрицателната серия без победа. Отиваме във Велико Търново да спечелим мача, нищо друго не ни остава.

До момента тренирахме на неприятни терени, само че след две седмици ще стартираме да упражняваме на нашата база”, разяснява Орачев. Първа лига 16 кръг, неделя 19 ноември  Дунав 0:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР