Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев говори след

...
Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев говори след
Коментари Харесай

Станислав Генчев след успеха над Арис: Всяка победа дава самочувствие на отбора

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев приказва след, която се изигра на стадион " Христо Ботев ".

" Канарчетата " завоюваха дуела, отдаден на техния умрял почитател Тоско Бозаджийски, след попадение на Мартин Секулич в 17-ата минута, а след срещата Генчев показа, че желае да вижда неговите футболисти да се раздават във всеки един мач и всяка една подготовка.

" Всяка победа дава самочувствие на тима. Благодаря на хората, които ни поддържаха на стадиона, атмосферата беше страхотна за другарски мач. Тази победа дава самочувствие на тима. Искам футболистите да се състезават за победа във всяка една подготовка, във всеки мач. Трябва да се научим да играем печеливш футбол. В момента сме подготвени на към 50 % ", стартира младият експерт.

Наставникът на " жълто-черните " разкри още, че в отбора се нуждаят от най-малко още петима нови играчи, като от най-голяма нужда са централните бранители.

" Съставът ни към момента не е окомплектован. Нуждаем се най-малко от още петима нови футболисти. Надявам се през тази седмица да дойдат и да засилят конкуренцията. Имаме потребност от още централни бранители ", приключи Станислав Генчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР