Новият старши треньор на Берое Николай Киров бе официално представен

...
Новият старши треньор на Берое Николай Киров бе официално представен
Коментари Харесай

Николай Киров: Получих гаранция, че всичко във финансово естество ще е наред

Новият старши треньор на Берое Николай Киров бе публично показан пред медиите на конференция с присъединяване на изпълнителния шеф Стелиян Попчев и членът на Управителния съвет на Сдружението Желязко Динев.

Белия разкри, че е получил гаранция от управлението на клуба, че няма да има финансови проблеми и съобщи, че с шефовете към този момент е коментирано привличането на един състезател.
 Официално: Николай Киров е новият старши треньор на Берое Официално: Николай Киров е новият старши треньор на Берое
" Преговорите протекоха доста бързо. Благодаря на управлението, че се е спряло на моето име. За мен е чест и отговорност да управлявам клуб с традициите, каквито има Берое. Клуб със сериозна маса последователи и материална база. Това са водещи фактори за това един футболен план да бъде сполучлив. Надявам се нашият престой тук да бъде подобен. 

Имах опцията да следя всички дуели на Берое от началото на шампионата. Коментирахме с управлението, че може да се потърси по-добър вид за една позиция. Предимството на Берое е най-много в опита и творчеството на тима. 

Мисля, че тимът е квалифициран по добър метод. Няма тим, който да няма своите недостатъци. Това ще е нашата цел - да се оправим с тези недостатъци и да наблегнем на положителните страни. 

Славия е обичаен тим в шампионата. В последните години играе водеща роля. Как ще подходи тимът ни, ще го разясняваме със състезателите. 

Получих гаранция, че всичко във финансово естество ще е наред. В момента търсим съперник за паузата. Ще се срещна с младите играчи и в случай че има такива, които имат нужните умения да се включат в мача, ще им бъде даден късмет. Крайна цел не е поставяна от управлението ", съобщи Белия.

Снимка: beroe.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР