Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел беше представен

...
Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел беше представен
Коментари Харесай

Тухел на представянето си: Този отбор на Байерн може да спечели всички трофеи

Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел беше показан публично. Той заменя уволнения тези дни Юлиан Нагелсман, като контрактът му е до лятото на 2025 година

“Чест е да получиш покана от Байерн. Вчера, когато подписвах контракта си в клубния офис, видях, че това е нещо доста особено тук ”, стартира Тухел.

“В ДНК-то на клуба е залегнало единствено да се печели, както и да се играе прекрасен футбол. Настоящият състав е един от най-талантливите в Европа, с който можеш да се бориш за всички титли и да си спечелиш. Нямам самообладание да стартира работа с тези играчи ”, продължи той.

“Отговорността е огромна. Освен това имам и персонална причина да работя за Байерн, тъй като по този начин съм по-близо до фамилията си. Много са аргументите, поради които бързо споделих “да ”. За мен това беше най-хубавият избор. ”

“Когато за известно време си работил зад границата, още повече осъзнаваш какъв брой значим е Байерн. Това е един от най-големите клубове в света ”.

“Признавам, че случилото се в този момент беше изненадващо за мен. Очаквах кариерата ми да продължи в чужбина. Първото ми изявление с клуба беше във вторник вечер. Това какъв брой огромно е предизвикването беше водещото, което ме накара да приема офертата ”.

След това Тухел заприказва и за идните мачове. Още в събота Байерн се изправя против някогашния отбор на треньор Борусия (Дортмунд), който в този момент е и водач в Бундеслигата.

“Нямаме кой знае какъв брой време. Вероятно няма да видя националите преди петък. Благодарение на работата на Нагелсман към момента има опция да бъдат извоювани всички купи този сезон. Всичко ще зависи от детайлите. Имам концепция какво да направя. Необходимо е допустимо най-бързо да заслужа доверието на самите футболисти. Няма по какъв начин предизвителството да бъде по-голямо от това да стартира непосредствено против Дортмунд. Това е най-големият мач в немския футбол. Заради изключителната серия на Борусия сега и точковата разлика дербито минава в друго измерение ”, въодушевен е експертът.
 Кан уточни по кое време са почнали проблемите на Байерн при Нагелсман Кан уточни по кое време са почнали проблемите на Байерн при Нагелсман
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР