Новият старши треньор на Барселона - Кике Сетиен призна, че

...
Новият старши треньор на Барселона - Кике Сетиен призна, че
Коментари Харесай

Кике се обърна срещу философията на Барса: Играхме с прекалено много пасове

Новият старши треньор на Барселона - Кике Сетиен призна, че тимът му не е бил на нужното равнище и разумно е отстъпил с 0:2 на Валенсия през днешния ден. Освен това той изненада с думите си, че тимът му си е подавал прекомерно доста топката - тактичност, която каталунците изповядват от дълги години и тя им е донесла голям брой триумфи и титли.

"Истината е, че не играхме добре, изключително през първото полувреме. Не успяхме да намерим метод да ги пречупим. Имаше неща, които не приехме вярно и Валенсия се възползва от нашите неточности ", стартира той.

Някои публицисти изтълкуваха думите му, че играчите не са изпълнили напътствията му или не са ги разбрали. А той отговори:

"Не е това. Не бяхме добре позиционирани. Ние играхме с прекомерно доста пасове без да има потребност от това, просто си подавахме. Това са неща, които аз не мога да схвана. Играчите към момента не схващат условията ни или ние не ги обясняваме добре ", разкри Сетиен.

Халфът на каталунците Серхио Бускетс добави:

"Въпреки провалянето ние изиграхме положително второ полувреме, в което създадохме положения и имахме надзор върху мача. Но в днешно време значимото е кой ще употребява възможностите си, а през днешния ден това беше Валенсия ", показа международният първенец с Испания.

Наставникът на домакините - Алберт Селадес от своя страна съобщи:

"Изключително сме щастливи от успеха си. Много е мъчно да победиш Барселона, а ние го направихме и с добра игра. А това, че не започнахме с Родриго и Дани Парехо още повече ни утежни обстановката, защото те са доста значими за нас. Победата ще вдигне доста духа в съблекалнята. Това е една доста добра вест за нас ", призна Селадес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР