Новият-стар кмет на София Йорданка Фандъкова зарадва избирателите на ГЕРБ

...
Новият-стар кмет на София Йорданка Фандъкова зарадва избирателите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова като булка през 1978-а

Новият-стар кмет на София Йорданка Фандъкова зарадва гласоподавателите на ГЕРБ със фотография от сватбата си с педиатъра Юри. Кадърът е изработен през далечната 1978-а тъкмо при започване на ноември.
Куриозен миг от празненството е, че без да желае, младоженецът щял да остави булката сама пред олтара. Юри Фандъков просрочен съдбовно за церемонията, тъй като по това време бил боец и се появил проблем с излизането за личната му женитба.

В ритуалната зала обичаният на Йорданка се явил с едвам набола коса, заради което роднините и приятелите едвам го разпознали.

Булката обаче компенсирала неудобството, като впечатлила сватбарите с изящен за времето си тоалет. Към елегантната бяла рокля учителката по съветски добавила шапка с мрежа, а не нормалното покривало.

За да останат уединено, в разгара на купона младоженците изчезнали безследно. Без да оповестят на никого, двамата луди-млади отпрашили към „ Щастливеца “ на Витоша, където изкарали медената си седмица. За страдание хотелът от дълго време не съществува.

„ Това беше един от най-щастливите моменти в живота ми по ред аргументи. Една от тях беше, че в никакъв случай не съм се чувствал толкоз състоятелен – в който джоб бръкнех, вадех банкноти “, спомня си с усмивка доктор Фандъков. И до ден сегашен семейството отбелязва годишнините си от сватбата по еднакъв метод – качвали се на Витоша, с цел да си напомнят младежките времена.

Двамата се срещат още като възпитаници в Руската гимназия. Йорданка идва в София от родния Самоков когато е едвам на13 години. С бъдещия си брачен партньор били в прилежащи класове, само че попаднали в обща компания. Любовта им пламнала на скамейка в Борисовата градина, покрай зимната пързалка. Сега по същите алеи двамата разхождали внуците си – Алекс и Елия. Те са деца на единствената им щерка Михаела, която страни от общественото пространство.

37-годишната бизнесдамата е била собственичка на туристическата компания „ Анима турс ” ООД. В момента обаче сдружението е благосъстоятелност на Анелия Чудомирова Чудомирова, сподели инспекция на Lupa.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР