Новият сръбски сериал разказва истинската история на Денис Маркович -

...
Новият сръбски сериал разказва истинската история на Денис Маркович -
Коментари Харесай

Златно момче e нов сръбски сериал по истински случай

Новият сръбски сериал споделя същинската история на Денис Маркович - отличен млад футболист, който губи контракта и мениджъра си поради проблематичния си темперамент.

Всичките 5 епизода на " Златно момче " са налични в HBO Max. Историята стартира с футболния управител Чъки и откритието му Денис, който е извънреден състезател. Те имат подписан контракт с задграничен клуб, само че буйният темперамент на Денис води до предварителното му преустановяване. Чъки пък е привързан към хазарта и е пропилял както своите пари, по този начин и тези на протежето си. В резултат би трябвало да съобщи Денис на сръбските мафиоти Сони и Дзони като гаранция. Какво да чакаме в идващите епизоди: Епизод 2: Когато приятелката на Денис схваща, че той ѝ е изневерил, тя го зарязва. Междувременно Сони и Дзони предават своето ново протеже Денис на грижите на някогашния нарушител Маки.

Съпротивлявайки се на суровите способи на Маки, младият футболист желае още веднъж да е под крилото на Чъки, само че той му дава да разбере, че с мафиотите смешка не трябва. Денис ще би трябвало да се съобщи за положително или за неприятно. Eпизод 3: Сони и Дзони поставят огромни старания, с цел да обезпечат на Денис нов клуб - в края на краищата се чака хлапето да им донесе доста пари. Чъки пък работи върху това да промени доста метода си на живот. А Даяна влиза по отношение на Митич - по-успешен футболист от Денис, който би трябвало да играе против него в мач от първа лига.

Епизод 4: Денис постепенно стартира да привиква с всекидневието си. Диана още веднъж демонстрира интерес към него, а той се схваща с персоналния си треньор Маки. Когато обаче научава, че Маки е и негов управител дружно със Сони и Дзони, той му обръща тил. Футболният функционер Омер прави всичко допустимо да изкупи Денис, с цел да печели от него, обаче е подценил Сони и Дзони. Епизод 5: Маки непринудено се отхвърля от контракта с Денис, а Сони и Дзони също отстъпват пред Омер. Но когато Денис е поканен да подпише с Омер, той към този момент не е сигурен дали постъпва вярно. Чъки е преодолял зависимостта си към
хазарта и стартира всичко изначало. Сара и Денис осъзнават, че сред тях има освен това от другарство.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР