Новият спортен директор на Джон Мърто заяви, че това са

...
Новият спортен директор на Джон Мърто заяви, че това са
Коментари Харесай

Новият спортен директор на Манчестър Юнайтед с първи думи

Новият състезателен шеф на Джон Мърто съобщи, че това са доста ентусиазиращи времена за клуба и че за него е чест да бъде част от този развой на обновяване, който тече в клуба. Той изненадващо бе разгласен през днешния ден за първия състезателен шеф в историята на “червените дяволи”, а Дарън Флетчър поема функционалността на механически шеф в клуба. Мърто е на работа в клуба от 2013-а, а в този момент публично получи покачване на своите отговорности.

“Това са доста екзалтиращи времена за всички в Манчестър Юнайтед. Мъжкият тим, академията и женският ни отбор се показват мощно, само че има още доста за надграждане. За мен е привилегия да бъда част от този развой и чест да управлявам футболната част от процесите в клуба, дружно с Оле и всички останали, които са отдадени на това да донесат триумфа в клуба,” декларира самият Мърто след назначението си.

От Манчестър Юнайтед акцентират в формалното си известие, че също ще остане изцяло зает, дружно с всички налични средства, в процеса по селектиране и набелязване на трансферните цели на първия тим.
Премиър лийг 29 кръг, сряда 3 март  Кристъл Палас 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР