Новият служебен кабинет почва твърде амбициозно. От него се изисква

...
Новият служебен кабинет почва твърде амбициозно. От него се изисква
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Новият служебен кабинет почва твърде амбициозно

Новият длъжностен кабинет почва прекомерно амбициозно. От него се изисква да направи доста и той може да го направи, това съобщи в " Денят стартира " проф. Огнян Герджиков. По думите му служебният кабинет има и потенциала да направи доста потребни неща, тъй като неговият състав е доста добре селекциониран.

Проф. Герджиков обърна внимание на обстоятелството, че служебният министър на стопанската система Кирил Петков се е фокусирал върху работата на ББР, която е комерсиална и е основана да предизвиква дребния и междинния бизнес. Оказва се, че банката е отпуснала 1 милиарда на 8 огромни компании. " Следователно това не е обикновено и редно. Очевидно банката напуща полето, за което е основана. Трябва една проверка. "

Проф. Герджиков се съгласи, че подготовката на изборите е най-важна за един длъжностен кабинет, само че този кабинет би трябвало да следи и страната да не изпада в рецесия. Бизнесът би трябвало да работи и би трябвало да се прави нужното да няма административен рекет.

Проф. Герджиков оцени като по-добър служебния кабинет на президента Радев от оня, в който той самият беше длъжностен министър-председател.

Президентът Радев е натрупал опита, видял е по-голямата палитра и е намерил доста мощни претенденти - хора, ученици на Харвард, което единствено по себе си демонстрира доста високо качество. Имаме потребност от такива. Ние имаме не доста огромен хайлайф, само че го имаме. Нека този хайлайф да има опцията да ръководи тази страна, разяснява той и предвижда, че ръководството на кабинета може да бъде и по-дълго, тъй като няма по какъв начин да знаем дали идващите избраници ще съумеят да създадат кабинет, който явно ще би трябвало да е съдружен.

Проф. Герджиков позволи още избори до края на годината. Той означи, че българският парламент по традиция не работи добре. Парламентът създава огромно количество брак и това е огромното злощастие за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР