Новият Sitebuilder e насочен към малки и стартиращи бизнесиНад три ...

Новият Sitebuilder e насочен към малки и стартиращи бизнесиНад три

Услуга на ICN.Bg улеснява създаването на уеб сайтове

Новият Sitebuilder e ориентиран към дребни и започващи бизнеси

Над три четвърти (76%) от интернет потребителите в България изследват артикули и услуги онлайн

Нова услуга на хостинг компанията ICN.Bg прави основаването на уеб страници по-лесно и налично за дребни и започващи бизнеси. Наречена ICN.Bg Sitebuilder, услугата предлага необятна гама от благоприятни условия за създаване на съвременен и функционален уебсайт с минимална инвестиция.

„ Наличието на бизнес уебсайт предлага благоприятни условия за облага, надалеч надхвърляща инвестицията, която се изисква. С времето нараства броят на хората, които го осъзнават и се интересуват от основаването на персонална уеб страница или дребен уебсайт за своя бизнес. Най-често терзанията на доста от тях са, че не разполагат с техническо лице, което да създава и поддържа уеб плана, или че мъчно биха могли да отделят финансови запаси за това “, описа Юлиян Бориславов, изпълнителен шеф на ICN.Bg.

За да отговори на търсенето, хостинг компания добави портфолиото си от услуги с опция за създаване на уеб страница с минимална инвестиция и без потребност от никакви механически знания. „ По този метод предлагаме цялостен набор от услуги за всеки, който би желал да се свърже с клиентите си онлайн ”, разясни Бориславов

Услугата ICN.Bg Sitebuilder икономисва всички терзания на започващите компании и дребните бизнеси, за които построяването на уеб страница е било непостижима задача до този миг. Тя обезпечава елементарен и наличен метод за основаване на уебсайт и наличие, отговарящи напълно на потребностите на бизнеса им.

Всеки уебсайт, построен посредством ICN.Bg Sitebuilder, разполага с многообразие от шаблони за съвременен и хубав дизайн, безграничен брой страници, мобилна версия и функционални менюта, многоезичност, варианти за консолидиране на галерии, видеа, карти и други
още по тематиката
Услугата предлага благоприятни условия за основаване на продуктови каталози, онлайн разплащания, статистики, чат интерграция, вградена функционалност за усъвършенстване на уеб страницата за търсачки (SEO), прецизираха от ICN.Bg.

Над три четвърти (76%) от интернет потребителите в България изследват артикули и услуги онлайн, а една трета от тях чакат да получат надеждна информация непосредствено от формалния уеб страница на бизнеса, с който взаимодействат, сочат настоящи изследвания.

Въпреки мощното наличие на бизнеса в обществените мрежи и преимуществата от него, главните функционалности и свойства на уеб страниците не могат бъдат сменени от тях. Цялата конструкция и наличие на уеб уеб страницата е под контрола на неговия собственик и не зависи от другите обществени платформи, нито от това дали търсените клиенти имат профили там.

На фона на растящия интерес от страна на потребителите, бизнесът към момента изостава с навлизането си на онлайн пазара. По данни на Евростат, съвсем 50% от българските компании не разполагат със уеб сайтове, като едвам 24% от фирмите, които имат лични уеб страници, оферират опция за онлайн поръчки или резервации посредством тях.

От друга страна, бизнесите в Европейски Съюз, продаващи онлайн, доближават 30%, против единствено 10% в България, макар преимуществата на интернет търговията – еластичност, оптимизация на разноските и времето за обслужване на клиентите, както и достъп до по-широки пазари.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg