Новият сингъл на певицата Мария Илиева Остани тази нощ, който

...
Новият сингъл на певицата Мария Илиева Остани тази нощ, който
Коментари Харесай

Премиера: Гледайте видеото на Мария Илиева към саундтрака на сериала Порталът

Новият сингъл на певицата Мария Илиева " Остани тази нощ ", който е част от саундтрака на сериала " Порталът " по Българска национална телевизия, с видео премиера в Youtube през днешния ден.

В " Порталът " Мария Илиева се превъплъщава в облика на Йорданка Христова през 1979 година и извършва песните на основната героиня Жана Янева (Стефания Кочева). Една от тях – " Остани тази нощ ", с въздействащ текст на Дамян Дамянов и музика на Рафи Жамакорцян, получава нов живот близо 40 години по-късно с аранжимента на Петко Манчев и Васил Делиев, в осъществяване на Мария Илиева.

Видеото към " Остани тази нощ " вижте тук:



" Остани тази нощ " е песента, с която в епизод 5 на " Порталът " героинята на Стефания Кочева се явява на песенния есенен конкурс. На нейното показване с гласа на Мария Илиева феновете на Българска национална телевизия ще се насладят тази неделя - 30 май, от 21.00 ч.

Видеото на " Остани тази нощ " преплита фрагменти от " Порталът " от 1979 година, а Мария Илиева записва аудиото на песента в съвремието. В тонрежисьорската кабина са Петко Манчев и Стефания Кочева, която следи метода, по който Мария записва песента, попива нейния фасон и метод на пеене.

Видеото е поверено на екипа на Мирамар филм с режисьор Ангел Стефанов. Те са и изпълнителни продуценти на " Порталът ", а режисьор е Илиян Джевелеков. Продуценти на " Остани тази нощ " са " Стерео стая " и Българска национална телевизия.

Епизодите на сериала " Порталът " гледайте всяка неделя от 21.00 ч. по Българска национална телевизия както и в на Българска национална телевизия.

Как певицата Мария Илиева се превъплъти в естрадната звезда Йорданка Христова - вижте от нейното посещение в по Българска национална телевизия.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР