Новият сезон във Vbox7.com ще донесе много положителни емоции и

...
Новият сезон във Vbox7.com ще донесе много положителни емоции и
Коментари Харесай

Новият комедиен сериал „Статус: Обвързани“ с премиера във Vbox7.com

Новият сезон във Vbox7.com ще донесе доста позитивни страсти и прелестно въодушевление. В началото на месеца, на 5 септември, почитателите на уеб сериалите ще могат да гледат новата продукция на екипа на 7Talents – „ Статус: Обвързани “. Уеб поредицата ни среща с Ира и Бил, които са бясно влюбени един в различен и подхващат най-сериозната крачка във връзката си – взаимното общуване.

Ирина е 23-годишна млада дама, която обича всичко към нея да е шарено и цветно. Борил е 25-годишен упорит юноша, който взима образец от своя кумир и настойчиво следва фантазията си да сътвори личен бизнес. Двамата са дружно от година и вземат решение, че е настъпил моментът да заживеят дружно. Това, което Ира и Бил не подозират е, че провокациите занапред стартират.

В ролята на атрактивната Ирина почитателите ще видят известната онлайн звезда Ванеса Георгиева, позната от уеб поредиците „ 10 първи срещи “, „ Апартамент 404 “ и „ Не по този начин, брат “. В облика на нейния екранен сътрудник ще се превъплъти младият артист Иван Станчев.

Сложен развой ли е нанасянето в ново жилище? Каква е женската и мъжката визия за красиво? Какво споделят един с различен влюбените? Отговорите на тези и други въпроси ви чакат в премиерния сезон на уеб сериала „ Статус: Обвързани “, всяка сряда във Vbox7.com.

Може да следите „ Статус: Обвързани “ всяка сряда във Vbox7.com.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР