Новият сезон на романтичното шоу Един за друг, излъчвано в

...
Новият сезон на романтичното шоу Един за друг, излъчвано в
Коментари Харесай

Емблематична двойка от конкурентни предавания влиза в Един за друг

Новият сезон на сантименталното шоу " Един за различен ", предавано в ефира на Нова тв, още занапред подгря феновете си с коя от коя по-пикантни и звездни нови двойки. Романтичното шоу започва на 14 февруари и този път звездните кражби, които медията прави, са веднъж! Прагът на шоуто ще прекрачат и Неделчо от " Игри на волята " и Ния-Косара от " Ергенът ".

След като от bTV взеха бая знакови лица за новия си сезон от Нова тв, като Ники Кънчев, Алекс Раева, Краси Радков и така нататък, в този момент от Нова тв им връщат жеста, както се споделя - със звездна селекция от " Сървайвър "  и " Фермата ". 

Неделчо и Ния-Косара се оказаха двойка в живота, което освен, че провокира същински пожар в обществените мрежи, само че занапред ще подгрее съществено и феновете на " Един за различен ".

Двамата сигурно ще провокират бурни реакции пред дребния екран!

Връзката на Неделчо и Ния-Косара е изненада за мнозина и предстоящо взриви мрежата, където те към този момент пускат интензивно общи любовни снимки.

Припомняме, че Неделчо бързо се трансформира в един от любимците на феновете по време на присъединяване си в " Игри на волята ", където демонстрираше на първо място аналитичното си мислене, в този момент обаче, в " Един различен " се чака да го забележим в много неподозирана светлина. Половинката му пък, Ния-Косара, не съумя да омае първия ерген - Виктор Стоянов, обаче показа в ефир, че е интелигентно и възпитано момиче, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР