Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец ще бъде открит

...
Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец ще бъде открит
Коментари Харесай

Графа, Любо Киров и Ицо Хазарта ще пеят край морския бряг - slava.bg

Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец ще бъде открит на 26 и 27 юни с първия за България формат Charizma emotion DJ cluster. Общо 7 диджея ще забавляват посетителите на нощния клуб от 23:00ч. до изгрев слънце. Сред тях са MR.K, Silver Ivanov, DJ Burlakq Chris BG и Emma.

Понеделник обичайно ще е непокътнат за караокето на Игор и Иван, а в четвъртък ще върви формата we trap на EXE CLUB. Най-популярните родни реализатори ще зарадват своите почитатели от сцената на Hacienda, измежду тях са 100 Кила, Боро Първи, V:RGO, Murda Boyz. През август край дребния плаж ще дебаркират Любо Киров, Графа и Ицо Хазарта. Hacienda няма да изневери на традицията и ще посрещне Джулай морнинг с празненството Rock Remix & More с резиденти MR.K, DIMO BG и NOT A DJ.

Тази година слоуганът на Hacienda е Charizma Matter (#charizmamatter), а амулет на клуба ще е бобъра Рузвелт. “Ние постоянно сме харесвали хората с харизма. Тези, които имат силата да бъдат себе си, да покажат това, което харесват и обичат, без да ги интересува мнението на другите. Имат жанр на обличане, жанр в музиката, която слушат, харесват изкуството и изгревите, желаят да бъдат себе си, обичат да се веселят, танцуват и поддържат връзка същински. Хората с харизма са тези, които основават и тях може да ги познаете по това, което са създали, а не по това, което са споделили.

Творците, артистите, художниците...хората с харизма в действителност се отличават от другите. Hacienda е основана точно за тях. Тя е тъкмо това, което кара един човек да се отпусне и да бъде себе си, да поддържа връзка с музиката, с морето, с обичаните си хора, да танцува, да бъде свободен и ухилен “, споделя притежателя на Hacienda Beach Димитър Тодоранов. Това лято скулптурния парк в Hacienda ще се усили с пластика на Корона, като концепцията датира доста от преди да тръгне епидемията от COVID-19 и няма нищо общо с вируса.

По-скоро една алегорична корона, която да основава напълно разнообразни асоциации измежду посетителите в Лозенец. Художникът Стефан Божков е създател и на инсталациите Очилата, Гребенът и Слонът, които от дълго време са се трансформирали в знак на черноморското населено място.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР