Новият сезон на европейското първенство по League of Legends е

...
Новият сезон на европейското първенство по League of Legends е
Коментари Харесай

Здравец Гълъбов и Fnatic започнаха с победа сезона в LEC

Новият сезон на европейското състезание по League of Legends е тук. Българинът Здравец “Hylissang” Гълъбов и отборът му Fnatic надвиха над геймърите от Rogue в едно от първите дербита за новия шампионат. Тимовете приключили на второ и трето място напролет предложиха на феновете и почитателите си извънредно оспорван и изпълнен с екшън мач.

Did you miss us?
— FNATIC (@FNATIC)
Срещата бе любопитна и от позиция на опълчването сред двамата състезатели на мид лейн Марек “Humanoid” Бразда и Емил “Larssen” Ларсон. Играчът на Rogue имаше преимущество в директното съревнование и при започване на дуела изглеждаше, че вицешампионите от пролетта са с крачка пред момчетата от Fnatic, само че към 20-та минута на срещата несъразмерната им експанзия бе употребена чудесно от “Hylissang” и съотборниците му. Методично и сполучливо Fnatic, който за последно бе първенец на Европа преди 4 години, реализира поврат и завоюва конфликта, макар че сътрудникът на Гълъбов на бот лейн Елиас “Upset” Лимп заложи за първи път в професионалната си кариера на героя Draven. Независимо от чудесното показване на Лимп и Гълъбов за състезател на мача бе определен топ лейн представителят на „ оранжевите “ Мартин “Wunder” Хансен.

Who was your Player of the Game in 's win against?
— LEC (@LEC)
16-та победа на Fnatic над Rogue сложи точката на първия ден в LEC, а победи в хода на му реализираха още настоящите първенци на Стария континент от G2 Esports, както и MAD Lions, SK Gaming. С триумф се поздравиха и геймърите от EXCEL, които са идните противници на „ оранжевите “, а дуелът е в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР