Новият сезон на Ергенът отново провокира обществото и постави въпроса

...
Новият сезон на Ергенът отново провокира обществото и постави въпроса
Коментари Харесай

Мариана Обретенова: При ТОЗ материал в това риалити,най-добре момчето да си остане ерген!

Новият сезон на " Ергенът " още веднъж предизвика обществото и сложи въпроса дамите, които се борят за сърцето на Александър представителна извадка ли са, моделите, които ни показва риалитито трансформират ли ценностната система на по-младите фенове и до каква степен претенциите, които демонстрират участничките имат някаква действителна база. 
Прочетете още
По тематиката, незабавно след старта на шоуто, разсъждава пловдивският ЧСИ Мариана Обретенова. С нейно единодушие публикуваме мощният й пост:

Простотията е като магнит,забелязали ли сте?

Стоиш,гледаш,цъкаш, бършиш очилата, настройваш си чакрите за предаването и, и не вярваш на ушите си,очите си,на възприемчивостта си,на преценката си,на акъла си...,на тв приемника си.

А, БЕ, блъска те в третото око и те матира.

Не можеш да се откъснеш.

Дори и физически да прекратиш съприкосновението,то огромният гърмеж към този момент е сивата ти кутия и тематиката се визира на чашка с другари и има- няма вечерта минава във фондаментални разногласия,та чак до политиката.

Значи..., медиите ще взривят обществеността, в случай че в това предаване " Ергенът ", вкарат същия брой мъжаги, само че от този тостестеронов вид,с девиза: " Да превърнем мозъка в мускул ". Онзи " ВИП ",който има мощна трудова претовареност по най-вървежните фитнес зали,с уговорка в трудовия си контракт " Да бройкат -да ги бройкат ".Онези труженици,които живеят в панелен блок,завиден % от тях при мама и тате,но с финален модел " Порше " пред социалистическата постройка, платен с нерагламентирани приходи,изпрани с добър счетоводител. Или, взето чартърен, да впИчетлят момите принадлежащи на представителната извадка от " Ергенът ", или в най-хубавия случай благодарение на едни самоотвержени родители, които могат да потвърдят приходи.

Такъв формат на батки и елементарници,ще изпълни банковите сметки на продуцентите до авоар заслужен да се купи цялостен континент, тъй като процентът на когнитивна податливост, при която неквалифицирани за нещо човеци имат заблуда за предимство, изразяващо се в надценяване на личните познавателни качества и подценяване от тях на други, които може да са и доста по-компетентни от тях в същата сфера, в нашата татковина е поразителен. Неспособността на неквалифицирания да разпознава грешките, е горещият картоф на актуалното общество.Триумфът на простака - световното затъпяване.

Моделите на елементаризми,упорито се презентират в общественото пространсто. Програмите за разкрасяване на крокодили се надпреварват по рейтинг,за някои има дори такса. Край на скъпите чанти и аксесоари от крокодилска кожа- всичко е изгладено и свети.Новите телефонни апарати се радват на нечуван интерес и търговия,защото оферират с вълшебно фотене.

Влязли сме в ерата на диктатурата на посредствените разнообразни.

Те се родиха от религията на гражданските права, която през днешния ден към този момент не значи нищо. Те живеят в грях, само че осъждат за морално разлагане другите.

Те живеят в искания.Изискват от обществото и го осъждат посредством колапса на личното си мнение, само че назовават това независимост на словото.

Те живеят в властнически режим на личната си дивотия и дребнавост и упорстват останалите да назовават държанието имм по същия метод - независимост на словото.

Те не могат нищо, само че занимават нас с целия си сексуален, стопански и обществен транзишън, и упорстват ние да приемем това тяхно право да бъдат себе,което с нищо не ги разграничава от тълпата на обезумелите безмозъчни орки. Сочат те с пръст,че си егоистичен, в случай че не ги приемеш такива.Те са тумора на обществото в доста напреднал етап.Те самопроизвеждат правата си, без да са приносители на каквато и да е добавена стойност.

Те са ужасяващо посредствени!

Превръщат се в съдии над интелигенция и логичност.

Сочат мозъка за полуда,а притежателят му за човек с психиатрични отклонения.Самоназначиха се за “умните ” и доведоха до обезценка на понятието " просветеност ".

Умът стартира все по-трудно да пробива блатото от Google " интелигентите ".Сивото клонче се бори със силата напразно от безогледното дефиле на простащината.

На тепиха, мълчанието на интелигентните води всеки път до триумфа на откровената нецензурност, която елементарно се разпознава по аутфита -стил " Резил ",уникална комбинация на взаимно изключващи се катове, едно с едно блъскащи се стилово /на този стайлинг и Лагерферд мълчи,щото мъдростта му пада на колене пред гротескната еманация на кич тенекия/, и по купешкия изказ изпълнен с термини,които и те не знаят по какъв начин са попаднали в речника им,но се произнасят с възторг и интонация на специалисти от Българска академия на науките.Но, за разлика от същинските такива,репликите с изключение на да станат за смях с компетентността си, познание няма по какъв начин да придобият.

Новата идеология на понятието " връзка ", постанова женската да продава плът.Точенето на баници, готвенето на мусака,чакането на обичания вкъщи в уют,който основава дамата,са задраскани в нея.Девизът е: " Плът за първокласен живот, без да си мръдна пръста,ЩОТО не съм прислужница ".

От толкоз доста " кралици ", принцовете абдикираха.

Дали ще победи мозъка или петата индустриална гражданска война ще чипира с изкуствен интелект нямащите го- времето ще покаже.

Но до момента в който времето е в съюз с вярата, " Червената книга " на " био " дамите и мъжете би трябвало да се пази като потир.

Словесният митинг за някой ще звучи прекомерно извънредно,но това е зов от страниците на Червената книга.

При ТОЗ материал в това риалити,най-добре момчето да си остане ерген.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР