Новият селекционер на националния отбор на България Илиан Илиев ще

...
Новият селекционер на националния отбор на България Илиан Илиев ще
Коментари Харесай

Националният отбор ще има нов капитан

Новият селекционер на националния тим на България Илиан Илиев ще стартира престоя си със сериозна смяна, съобщава  " Тема Спорт ". Специалистът обмисля да смени капитана на държавния отбор. В момента лентата на трикольорите носи нападателят на ПАОК Солун Кирил Десподов.

Преди него тя бе на ръката на халфа Георги Костадинов, който обаче отдаване не е викан. Той бе част от селекцията при Ясен Петров, само че с идването на Младен Кръстаич и почналото подмладяване капитанската лента отиде при Десподов.
 Иван Турицов: Радвам се, че Илиан Илиев е треньор, само че не е прелестно да играеш без аудитория
Иван Турицов: Радвам се, че Илиан Илиев е треньор, само че не е прелестно да играеш без аудитория

Същото съобщи и Алекс Колев

Сега обаче в националния тим отново бе извикан Антон Недялков, който бе втори капитан след Георги Костадинов и действително поради травмата не е играл при сърбина. 30-годишният ляв бек носи лентата и в клубния си отбор Лудогорец, където неотдавна се завърна в игра. Той има 28 дуела за България.

В изявлението си пред Българска национална телевизия преди 10 дни на въпрос Кирил Десподов ли ще е капитан на отбора експертът съобщи: " Това ще си го решим на лагера. Няма да е правилно да кажем тези неща, преди да сме ги съобщили на футболистите ".

Трикольорите се събраха за първи път при Илиан Илиев в неделя следобяд. Първите два дни бяха опознавателни, а от през вчерашния ден се натъртва интензивно върху подготовката за конфликта с Унгария. Варненският експерт е срещнал играчите с някои елементи от играта на маджарите. Очаква се Илиев да направи и не малко промени по състава по отношение на това, на което залагаше предшественикът му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР